Belgium Building Cleaning opgericht in 2013,  is een gevestigde waarde in de schoonmaak- en glaswassector in België dankzij onze reactiviteit, beschikbaarheid en flexibiliteit. 

Als partners bieden wij u unieke oplossingen voor uw onderhouds- en hygiëneproblemen.
Belgium Building Cleaning biedt u een breed scala aan diensten om te zorgen voor al uw behoeften.
Afhankelijk van deze verschillende diensten, bieden we in de loop van de tijd een persoonlijke en flexibele oplossing.

Specialisten in schoonmaken en ramen wassen

Wij doen uitsluitend waar we sterk in zijn. Wij zijn gespecialiseerde schoonmakers en ramenwassers en daar zijn we oprecht fier op.

Dus neen, wij gaan niet even dat lekkende kraantje repareren of een muurtje metselen. Maar als u dat wenst, verwijzen we u graag door naar iemand uit ons netwerk van vaklieden, die elk jarenlange staat van dienst kunnen voorleggen in hun domein. Uw tevredenheid komt voor ons op de eerste plaats!

Onze mensen en ons rollend materieel staan tot uw dienst.

Wij investeren in de opleiding van onze medewerkers zodat ze met kennis van zaken en in alle veiligheid uitstekend werk kunnen leveren. Dat betekent dat wij ook belang hechten aan hun uitrusting en materieel. Zo beschikken we over hoogwerkers (3 vrachtwagens en 1 spin) met een verticaal bereik van 51 meter, 30 meter, 20 meter en 19 meter en een horizontaal bereik van 35 meter.

Daardoor hoeven wij geen beroep te doen op derden, en kunnen we op onze beide oren slapen dat ons materieel onderhouden wordt zoals het hoort.

Onze vrachtwagens

Hoogwerker spin

Hoogwerker spin – 19 m
reikwijdte 6,40 m

Hoogwerker

Hoogwerker – 20 m
reikwijdte 11 m

Hoogwerker

Hoogwerker – 30 m
reikwijdte 16 m

Hoogwerker

Hoogwerker – 51 m
reikwijdte 35 m